ChiCasa een winkel vol ideeën & Inspiratie.

Klaasje Keuter is in 2011 ChiCasa begonnen in een kleine winkel aan Markt 48 in Meppen. Hiermee maakte ze haar droom waar door een eigen interieur winkel te beginnen. Na een aantal jaren breidde ze uit met de naastgelegen ruimte. Klaasje is bruisend, altijd vol ideeën en mogelijkheden. Haar enthousiasme en werkwijze inspireerden diverse klanten uit Nederland en Duitsland. Klaasje neemt de tijd en luistert naar de wens van de klant. In 2019 werd het tijd voor een eigen groter winkelpand, aan de Markt 26 in Meppen. Hier heeft ze volop mogelijkheden om nog meer mooie woonspullen te tonen zodat u de tijd heeft om ideeën & Inspiratie op te doen en uiteraard vanuit de winkel ook kan aanschaffen. Wilt u net even anders dan de getoonde spullen dan kan dat ook. Vele varianten zijn mogelijk.

Wat is de werkwijze van ChiCasa

Klaasje heeft inmiddels een team van verkoopsters & adviseurs die haar mee helpen de ChiCasa klant op hun eigen wijze te bedienen. Altijd enthousiast, vriendelijke en tijd voor een kop koffie om uitgebreid uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat is de kracht van ChiCasa.

Samen met de klant gaan ze op zoek naar uw persoonlijke interieurstijl. Samen op pad, dat kan letterlijk. Nadat u in de winkel al inspiratie heeft opgedaan kunt u ook mee naar de groothandels op het gebied van meubels, accessoires, verlichting, vloeren etc. Op die manier kunt u ook de laatste trends, die de consumentenwinkels nog niet hebben bereikt, in uw overwegingen meenemen.